Termeni si conditii

I. DEFINITII

1. CONTINUT

Prin „Continut”, in contextul prezentilor Termeni & Conditii, se va intelege:

2. SERVICIU

Prin „Serviciu” se va intelege canalul de comunicare electronica, condus exclusiv pe portiunile publice disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii utilizatorilor/clientilor de a vizualiza informatii si/sau de a accesa servicii sau produse folosind mijloace exclusiv electronice (include si alte mijloace de comunicare la distanta ca de exemplu: telefonul).

3. UTILIZATOR / MEMBRU

Prin „Utilizator” sau „User” se va intelege persoana fizica sau juridica, de drept public sau privat, care acceseaza Continutul, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc), indiferent daca este sau nu membru si daca a inregistrat sau nu un cont de utilizare.

3.1 Din punct de vedere al inregistrarii lor pe site, utilizatorii se impart in:

3.2 Din punct de vedere al tipologiei, utilizatorii se vor clasifica in:

4. ADMINISTRATORI

Prin „Administratori” se vor intelege persoanele cu drepturi in administrarea site-ului / platformei MEDDIQ.ro

5. CONT

Prin „Cont” se va intelege ansamblul de date reale, corecte si complete, publice sau confidentiale, formate dintr-un nume, prenume, o adresa si un cod personal, care permit unei singure persoane (utilizator-membru) accesul la serviciu si la zonele restrictionate ale site-ului. Inregistrarea unui Cont folosind date nereale, incorecte si/sau incomplete, defineste termenul de „Cont inregistrat abuziv”. Orice cont descoperit ca fiind inregistrat abuziv va fi trecut „in carantina” (blocat) sau va fi sters de catre administratorii MEDDIQ.ro.

6. DOCUMENT

Prezenta lista de Termeni & Conditii.

II. DESPRE MEDDIQ

1. Ce este MEDDIQ?

MEDDIQ.ro este un concept creat sa vina in sprijinul medicilor, personalului din sanatate, clinicilor, organizatiilor si institutiilor din sanatate si a tuturor celor interesati de acest domeniu, avand intentia de a oferi:

1.1 Site personal profesional, adresa personala de internet si suport de branding personal si organizational;

1.2 Retea medicala profesionala, cu rol in pastrarea contactului permanent cu persoanele si organizatiile de interes;

2. OBIECTIVE PRINCIPALE MEDDIQ

3. CONDITII GENERALE PRIVIND ACCESAREA MEDDIQ

3.1 MEDDIQ.ro este o colectie de date, informatii si de aplicatii specializate din domeniul sanatatii. Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont personal sau un cont organizational user.MEDDIQ.ro.

3.1.1 Contul personal poate fi inregistrat de catre orice persoana fizica, pacient, medic etc, pe baza unei invitatii si/sau prin respectarea unei proceduri standard.

3.1.2 Contul organizational (clinici, cabinete, farmacii etc) poate fi inregistrat doar de o persoana (utilizator-inregistrat) care poseda un cont personal.

3.2 Contul personal si contul organizational se vor utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lor.

3.2.1 MEDDIQ.ro nu-si asuma raspunderea pentru utilizarea neadecvata a contului. Sunteti singurul raspunzator pentru utilizarea corecta a contului Dvs. si pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altor utilizatori sau persoane, prin utilizarea neautorizata sau neadecvata.

3.3 In calitate de utilizator/membru, cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

3.4 Prin accesarea optiunii „Search & Merge”, din partea de sus a paginii principale, veti putea obtine usor si rapid informatii despre o anumita clinica sau un anumit medic (scurta descriere, materiale video, galerie poze, CV actualizat etc).

3.5 Pentru ca MEDDIQ.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie sa respectati urmatorii termeni obligatorii de utilizare:

4. CUI SE ADRESEAZA MEDDIQ?

MEDDIQ.ro se adreseaza in special:

5. ABORDARI MEDDIQ

Cateva dintre temele abordate de MEDDIQ.ro sunt destinate sa deserveasca ca suport informatic pentru:

6. DETALII CU PRIVIRE LA UTILIZAREA CONTULUI

6.1 INSCRIEREA SI INREGISTRAREA

6.1.1 Vizitarea anumitor pagini si informatii se poate face liber, insa pentru o vizualizare detaliata si pentru accesarea serviciilor speciale este necesara inregistrarea Dvs. ca membru (utilizator inregistrat).

6.1.2 Puteti deveni membru prin completarea formularului de inscriere si cu respectarea celorlalte obligatii aferente. Datele solicitate in formularul de inscriere trebuie sa fie actuale, corecte si complete. Veti avea obligatia de a actualiza aceste date ori de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a va interzice accesul pe site.

6.1.3 Prin vizitarea MEDDIQ.ro, ca utilizator sau membru, consimtiti sa acceptati „Termenii si conditiile” MEDDIQ.ro, angajandu-va sa le respectati intru totul.

6.2 CONTUL SI PAROLA

6.2.1. Anumite pagini si/sau servicii MEDDIQ.ro sunt accesibile doar membrilor inregistrati, care poseda un cont MEDDIQ.ro

6.2.2 Contul MEDDIQ.ro se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea sa. MEDDIQ.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului Dvs. Sunteti singurul raspunzator atat pentru modul in care va utilizati contul cat si pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altor persoane sau organizatii.

6.2.3 In calitate de utilizator, cu sau fara cont, sunteti de acord si va obligati sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului.

6.2.4 In formularul de inscriere vi se va cere sa alegeti un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care:

6.2.5 Va puteti anula contul, oricand si din orice motiv, cu conditia sa anuntati „Serviciul de asistenta clienti” despre aceasta intentie. La randul nostru, avem dreptul sa va interzicem accesul oricand si din orice motiv, fara un avertisment prealabil.

6.2.6 Contul Dvs. este personalizat si securizat prin parola. Aveti obligatia sa nu spuneti nimanui parola si sa nu permiteti niciunei persoane accesul la cont.

6.2.7 Sunteti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului Dvs. Daca nu mai aveti incredere in siguranta contului Dvs., cel mai bine este sa va schimbati parola. Daca sesizati ca o terta persoana, neautorizata, foloseste contul Dvs. de acces, obligatia Dvs. este sa anuntati administratorii site-ului si sa asteptati instructiunile acestora.

6.2.8 Prin prezentul Acord va angajati sa nu cedati si sa nu vindeti catre alte persoane sau organisme accesul la site prin contul Dvs.

6.2.9 Odata completate toate datele din formularul de inregistrare, vi se va trimite un link de activare a contului, pe adresa de e-mail inregistrata. Daca ati completat o adresa de e-mail eronata sau falsa, nu veti putea activa si nici accesa contul Dvs. de pe MEDDIQ.ro

7. PRETURI SI PLATI

7.1 DESPRE PRETURI SI PLATI IN MEDDIQ

7.1.1 Calitatea de membru MEDDIQ.ro se dobandeste prin inscrierea si inregistrarea in sistem.

7.1.2 Vizitarea MEDDIQ.ro se considera un accept al Termenilor & Conditiilor prezentate in Document.

8. DREPTURI, OBLIGATII, RESPONSABILITATI, GARANTII

8.1 OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

8.1.1 Utilizatorul are obligatia de a respecta intru-totul Termenii & Conditiile MEDDIQ.ro, in conformitate cu forma lor prezenta, precum si cu toate actualizarile periodice aduse acestora.

8.1.2 Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale, corecte si complete pentru crearea contului si a paginilor personale. In cazul in care administratorii MEDDIQ.ro au motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, corecte sau complete isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre instrumentele pe care le ofera si chiar de a introduce contul in carantina sau de a-l radia.

8.1.3 Utilizatorului ii este interzis sa transmita si/sau sa publice prin intermediul MEDDIQ.ro mesaje sau informatii al caror continut:

8.1.4 Utilizatorul este singurul raspunzator pentru utilizarea site-ului pentru oricare din urmatoarele:

8.1.5 In cazurile in care administratorii MEDDIQ.ro apreciaza ca un Utilizator nu respecta Termenii & Conditiile de utilizare sau ca a adus ori poate aduce atingere in orice mod scopului MEDDIQ.ro, vor putea restrictiona accesul respectivului Utilizator la site, fara a avea obliga]ia de a da nicio explicatie sau a-l compensa in vreun fel.

8.1.6 Restrictionarea poate insemna:

8.1.7 De asemenea, Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere, de orice natura, pentru informatiile pe care le transmite folosind platforma si recunoaste si accepta ca MEDDIQ.ro nu are nicio responsabilitate juridica fata de informatiile transmise de Utilizatorii acestui site.

8.1.8 Dvs., ca utilizator, sunteti responsabil direct pentru pastrarea confidentialitaii datelor personale de cont, a parolei, pentru protejarea accesului in cont si/sau pentru prevenirea accesului neautorizat de pe contul Dvs. Sunteti, de asemenea, responsabil de tot ce poate provoca folosirea necorespunzatoare a contului Dvs. de acces. Daca credeti ca altcineva decat Dvs. foloseste sau urmeaza sa foloseasca contul Dvs. de abonat, trebuie sa ne informati imediat de acest aspect si sa va asigurati ca informarea Dvs. a ajuns la adminstratorii MEDDIQ.ro.

8.2 LIMITAREA RASPUNDERII MEDDIQ

8.2.1 Confirmati si acceptati faptul ca MEDDIQ.ro detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc in Servicii (fie daca aceste drepturi sunt inregistrate sau nu, si oriunde se gasesc in lume). Confirmati de asemenea ca Serviciile pot contine informatii care sunt considerate confidentiale de MEDDIQ.ro si ca nu veti dezvalui aceste informatii fara consimtamantul prealabil in scris din partea MEDDIQ.ro.

8.2.2 Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu MEDDIQ.ro, nicio prevedere din Termeni & Conditii nu va acorda dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, marcile comerciale, marcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu si orice alte insemne distinctive ale brand-ului.

8.2.3 Daca vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste insemne distinctive ale brand-ului, in cadrul unui contract scris separat cu MEDDIQ.ro, atunci acceptati faptul ca utilizarea de catre Dvs. a acestor insemne se va face in conformitate cu respectivul contract, cu prevederile aplicabile din Termeni & Conditii si cu regulile MEDDIQ.ro de utilizare a insemnelor de brand, precum si cu actualizarile periodice.

8.2.4 Sunteti de acord sa nu sustrageti, sa nu ascundeti si sa nu modificati in niciun fel instiintarile privind drepturile de proprietate (inclusiv instiintarile privind drepturile de autor sau marcile inregistrate) care pot fi anexate sau cuprinse in cadrul Serviciilor.

8.2.5 Cu exceptia cazului in care ati fost autorizat expres in scris de MEDDIQ.ro, acceptati faptul ca prin utilizarea Serviciilor, nu veti utiliza nicio marca comerciala, nicio marca de serviciu, nicio denumire de comera, nicio sigla a unei societati sau organizatii intr-un mod care poate crea sau creeaza in mod deliberat confuzie in privinta proprietarului sau utilizatorului autorizat al marcilor, denumirilor sau siglelor respective.

8.2.6 MEDDIQ.ro nu poate fi facut raspunzator in niciun fel, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai prin folosirea inadecvata a informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

8.2.7 MEDDIQ.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a MEDDIQ.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.MEDDIQ.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

8.2.8 MEDDIQ.ro nu isi asuma nicio raspundere privind calitatea informatiilor aparute pe site. Utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.MEDDIQ.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.

8.2.9 MEDDIQ.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea de catre utilizatori a site-ului pentru oricare din urmatoarele:

8.2.10 MEDDIQ.ro poate contine link-uri, care va pot duce in afara retelei. Link-urile catre site-urile exterioare sunt oferite pentru confortul dumneavoastra. Chiar daca se face trimitere catre aceste site-uri nu insemna ca MEDDIQ.ro aproba continutul acestora sau ca suntem de acord cu administratorul site-urilor respective. MEDDIQ.ro nu are control asupra continutului sau functionalitatii acestor site-uri si nu se face responsabil de pierderile sau daunele suferite de Dvs cauzate de utilizarea acestor site-uri. MEDDIQ.ro nu este responsabil pentru niciun site din exteriorul retelei, motiv pentru care utilizarea unor astfel de site-uri va face obiectul unor conditii de utilizare si al unor politici de confidentialitate speciale care tin doar de site-urile respective.

8.2.11 MEDDIQ.ro se angajeaza sa respecte dreptul la imagine, dreptul la opine si dreptul la replica al tuturor membrilor si utilizatorilor sai.

8.3 GARANTII SI NON-GARANTII

8.3.1 MEDDIQ.ro garanteaza ca:

8.3.2 MEDDIQ.ro nu ofera niciun fel de garantie pentru:

8.4 DREPTURI ASUPRA CONTINUTULUI

8.4.1 Materialele prezentate in site, articole, fotografii, sunt proprietatea MEDDIQ.ro si a utilizatorilor sai si nu pot fi copiate/reproduse fara acordul acestora. Orice utilizare a continutului MEDDIQ.ro fara acordul nostru si al utilizatorilor posesori ai dreptului intelectual, este strict interzisa. MEDDIQ.ro isi rezerva dreptul de a bloca acei utilizatori care nu respecta termenii si conditiile cuprinse in aceasta prezentare.

8.4.2 Administratorii MEDDIQ.ro pot recurge la blocarea accesului unui utilizator inscris in urmatoarele situatii:

a) La cererea motivata a oricarui participant inscris in situatia in care se considera prejudiciat moral, material sau de orice alta natura de continutul unor mesaje aparute pe site.

b) Din initiativa proprie, in situatia in care constata:

8.5 DREPTURI DE PROPRIETATE MEDDIQ

8.5.1 Confirmati si acceptati faptul ca MEDDIQ.ro detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc in Servicii (fie daca aceste drepturi sunt inregistrate sau nu, si oriunde se gasesc in lume). Confirmati de asemenea ca Serviciile pot contine informatii care sunt considerate confidentiale de MEDDIQ.ro si ca nu veti dezvalui aceste informatii fara consimtamantul prealabil in scris din partea MEDDIQ.ro.

8.5.2 Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu MEDDIQ.ro, nici o prevedere din Termeni & Conditii nu va acorda dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, marcile comerciale, marcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu si orice alte insemne distinctive ale brandului.

8.5.3 Daca vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste insemne distinctive ale brand-ului in cadrul unui contract scris separat cu MEDDIQ.ro, atunci acceptati faptul ca utilizarea de catre Dvs. a acestor insemne se va face in conformitate cu respectivul contract, cu prevederile aplicabile din Termeni & Conditii si cu regulile MEDDIQ.ro de utilizare a insemnelor de brand si cu actualizarile periodice ale site-ului.

8.5.4 Sunteti de acord sa nu sustrageti, sa nu ascundeti si sa nu modificati in niciun fel instiintarile privind drepturile de proprietate (inclusiv instiintarile privind drepturile de autor sau marcile inregistrate) care pot fi anexate sau cuprinse in cadrul Serviciilor.

8.6.5 Cu exceptia cazului in care ati fost autorizat expres in scris de MEDDIQ.ro, acceptati faptul ca prin utilizarea Serviciilor, nu veti utiliza nicio marca comerciala, nicio marca de serviciu, nicio denumire de comert, nicio sigla a unei societati sau organizatii intr-un mod care poate crea sau creeaza in mod deliberat confuzie in privinta proprietarului sau utilizatorului autorizat al marcilor, denumirilor sau siglelor respective.

8.6 CONDITII DE FOLOSIRE SI FUNCTIONARE MEDDIQ

8.6.1 In scopul bunei functionari a platformei si asigurarii accesului tuturor membrilor la informatiile aparute, administratorii MEDDIQ.ro recomanda utilizatorilor respectarea urmatoarelor cerinte: